Se amesteca toate ingredientele enumerate si se adauga atata faina incat sa se obtina o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite.
Se tapeteaza o tava dreptunghiulara cu hartie de copt, se pune jumatate din compozitie si se niveleaza. Se presara gris sau pesmet, se aseaza felii subtiri de mere, uniform repertizate si se presara din nou putin gris si scortisoara.
Se pune cealalta jumatate de compozitie sa acopere merele, in care, dupa dorinta se poate adauga cacao (1 lingura).
Se da la cuptorul incins, la foc potrivit, pana este facut (testul cu scobitoarea) si se rumeneste frumos.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste o super reteta, o super gustare, super de luat si la pachet. Reteta este aLauricei, fata aia de ma innebuneste cu...
Rulouri de clatite cu sunca si branzeturiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii