Se amesteca toate ingredientele enumerate si se adauga atata faina incat sa se obtina o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite.
Se tapeteaza o tava dreptunghiulara cu hartie de copt, se pune jumatate din compozitie si se niveleaza. Se presara gris sau pesmet, se aseaza felii subtiri de mere, uniform repertizate si se presara din nou putin gris si scortisoara.
Se pune cealalta jumatate de compozitie sa acopere merele, in care, dupa dorinta se poate adauga cacao (1 lingura).
Se da la cuptorul incins, la foc potrivit, pana este facut (testul cu scobitoarea) si se rumeneste frumos.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii