Se bate untul spuma, separat se bate oul cu zahar, putina sare, zaharul vanilat si esenta de portocale. Se pune peste unt compozitia de ou, apoi se toarna laptele, treptat se adauga si faina, se amesteca pana devine un aluat omogen.
Dupa ce s-a facut aluatul se desparte in 2 si o jumatate se amesteca cu cacao. Se intinde prima foaie de cacao peste cealalta foaie simpla, se aseaza pe o folie si se ruleaza, se da la frigider 40 de minute.
Apoi se ia folia, se taie feli de 1 cm. se aseaza intr-o tava tapetata, sau cu hartie de copt se da la cuptor 30 de min la foc mic.
Dupa ce se scot, se dau prin lapte rapid... se aseaza pe farfurie cu servet!
Se pot servi alaturi de o cana de ceai sau cafea!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii