Se bate untul spuma, separat se bate oul cu zahar, putina sare, zaharul vanilat si esenta de portocale. Se pune peste unt compozitia de ou, apoi se toarna laptele, treptat se adauga si faina, se amesteca pana devine un aluat omogen.
Dupa ce s-a facut aluatul se desparte in 2 si o jumatate se amesteca cu cacao. Se intinde prima foaie de cacao peste cealalta foaie simpla, se aseaza pe o folie si se ruleaza, se da la frigider 40 de minute.
Apoi se ia folia, se taie feli de 1 cm. se aseaza intr-o tava tapetata, sau cu hartie de copt se da la cuptor 30 de min la foc mic.
Dupa ce se scot, se dau prin lapte rapid... se aseaza pe farfurie cu servet!
Se pot servi alaturi de o cana de ceai sau cafea!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii