Untul cu zaharul se amesteca spuma, se adauga mierea de albine, galbenusurile, nucile date prin putina faina, gutuia rasa data si ea prin putina faina, faina cernuta cu praful de copt, coaja de lamiie, vanilia si mirodeniile, iar la sfirsit se incorporeaza albusurile batute spuma in care am pus putina sare.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de chec rotunda (sau din aceea obisnuita) se toarna aluatul in ea si se coace la 180 grade C cam 40-45 min. Se scoate checul pe o tava si cind s-a racit se pudreaza cu zahar praf sau se orneaza cu glazura de ciocolata... dupa placere.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii