Untul cu zaharul se amesteca spuma, se adauga mierea de albine, galbenusurile, nucile date prin putina faina, gutuia rasa data si ea prin putina faina, faina cernuta cu praful de copt, coaja de lamiie, vanilia si mirodeniile, iar la sfirsit se incorporeaza albusurile batute spuma in care am pus putina sare.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de chec rotunda (sau din aceea obisnuita) se toarna aluatul in ea si se coace la 180 grade C cam 40-45 min. Se scoate checul pe o tava si cind s-a racit se pudreaza cu zahar praf sau se orneaza cu glazura de ciocolata... dupa placere.
Acest preparat este unul din preferatele mele atunci când vine vorba de startere. Are o aromă aparte, un aspect irezistibil...
Clătite aperitiv cu sfeclă roșie, ciuperci brune și cremă de GorgonzolaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii