Se bat ouale cu zaharul pana isi maresc volumul. Dupa care se adauga laptele si mascarpone mixand incontinuu. La urma, se adauga si faina cernuta amestecata cu praful de copt.
Se unge o tava de 28 cm cu gaura in mijloc si se tapeteaza cu faina.
Se toarna compozitia si deasupra se pun fructele de padure congelate (in cazul meu ciresele).
Fructele se pudreaza cu faina (eu am trecut peste partea asta).
Se coace la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 min.
Cand s-a racit, se pudreaza cu zahar pudra.
Aveam niste cirese ratacite prin congelator si am hotarat sa fac checul asta, inlocuind fructele de padure din reteta originala.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii