Se bat ouale cu zaharul pana isi maresc volumul. Dupa care se adauga laptele si mascarpone mixand incontinuu. La urma, se adauga si faina cernuta amestecata cu praful de copt.
Se unge o tava de 28 cm cu gaura in mijloc si se tapeteaza cu faina.
Se toarna compozitia si deasupra se pun fructele de padure congelate (in cazul meu ciresele).
Fructele se pudreaza cu faina (eu am trecut peste partea asta).
Se coace la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 min.
Cand s-a racit, se pudreaza cu zahar pudra.
Aveam niste cirese ratacite prin congelator si am hotarat sa fac checul asta, inlocuind fructele de padure din reteta originala.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii