Chec cu Fructe de Padure

Complexitate
redusa
Chec cu Fructe de Padure

Ingrediente

  • - 350 g faina
  • - 200 g zahar
  • - 250 g mascarpone
  • - 4 oua
  • - 1 praf de copt
  • - 120 g fructe de padure congelate
  • - 50 ml lapte

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul pana isi maresc volumul. Dupa care se adauga laptele si mascarpone mixand incontinuu. La urma, se adauga si faina cernuta amestecata cu praful de copt.

Se unge o tava de 28 cm cu gaura in mijloc si se tapeteaza cu faina.

Se toarna compozitia si deasupra se pun fructele de padure congelate (in cazul meu ciresele).

Fructele se pudreaza cu faina (eu am trecut peste partea asta).

Se coace la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 min.

Cand s-a racit, se pudreaza cu zahar pudra.
Aveam niste cirese ratacite prin congelator si am hotarat sa fac checul asta, inlocuind fructele de padure din reteta originala.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa