Cabanita (Prajitura cu Branza de Oaie)

Postat pe: 06-03-2011
(0)

Ingrediente

10 oua
300 g zahar
500 g branza de oaie veche
100 ml ulei
300 ml lapte
coaja de la o lamaie
sare
un bob de drojdie (cat o nuca)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se separa albusul de galbenus, se bate galbenusul cu zahar, apoi se adauga albusul batut spuma, branza data pe razatoare, uleiul, laptele in care am topit in prealabil drojdia, sare si coaja de lamaie.

Se pune in tava in care va fi coapta si se lasa la dospit.

Se coace in cuptor preincalzit la 180 de grade.
De preferat se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cabanita (Prajitura cu Branza de Oaie)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cabanita (Prajitura cu Branza de Oaie)