Ingrediente
● 10 oua |
● 300 g zahar |
● 500 g branza de oaie veche |
● 100 ml ulei |
● 300 ml lapte |
● coaja de la o lamaie |
● sare |
● un bob de drojdie (cat o nuca) |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
2h
Se separa albusul de galbenus, se bate galbenusul cu zahar, apoi se adauga albusul batut spuma, branza data pe razatoare, uleiul, laptele in care am topit in prealabil drojdia, sare si coaja de lamaie.
Se pune in tava in care va fi coapta si se lasa la dospit.
Se coace in cuptor preincalzit la 180 de grade.
De preferat se serveste calda. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cabanita (Prajitura cu Branza de Oaie)" nu uita sa ii faci un review.
Se pune in tava in care va fi coapta si se lasa la dospit.
Se coace in cuptor preincalzit la 180 de grade.
De preferat se serveste calda. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cabanita (Prajitura cu Branza de Oaie)" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany