Buturugi

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

250 g unt
250 g zahar
4 oua
200 g faina
o budinca de ciocolata
2 linguri de cacao
un pliculet de praf de copt
125 ml lapte
200 g nuca macinata
200 g ciocolata amaruie
100 g nuca de cocos
2 pliculete de zahar vanilat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Praful de budinca se amesteca cu faina, praful de copt si cacaua. Untul se freaca cu zaharul. Apoi se adauga ouale unul cate unul. Peste aceasta compozitie se adauga amestecul de budinca si faina. Se pune laptele, amestecandu-se incet. La sfarsit se adauga zaharul vanilat si nucile.

In tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia si se da la copt pentru 50 de minute.

Dupa ce se raceste, blatul se scoate din tava, si cu un pahar se taie in cerculete. Acestea se dau prin ciocolata topita - doar pe laterale - si apoi, prin cocos.

Se pot da si prin alune rase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Buturugi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Buturugi