Buturugi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Buturugi

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • o budinca de ciocolata
  • 2 linguri de cacao
  • un pliculet de praf de copt
  • 125 ml lapte
  • 200 g nuca macinata
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 pliculete de zahar vanilat

Mod de preparare

Praful de budinca se amesteca cu faina, praful de copt si cacaua. Untul se freaca cu zaharul. Apoi se adauga ouale unul cate unul. Peste aceasta compozitie se adauga amestecul de budinca si faina. Se pune laptele, amestecandu-se incet. La sfarsit se adauga zaharul vanilat si nucile.

In tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia si se da la copt pentru 50 de minute.

Dupa ce se raceste, blatul se scoate din tava, si cu un pahar se taie in cerculete. Acestea se dau prin ciocolata topita - doar pe laterale - si apoi, prin cocos.

Se pot da si prin alune rase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici