Buturugi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Buturugi

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • o budinca de ciocolata
  • 2 linguri de cacao
  • un pliculet de praf de copt
  • 125 ml lapte
  • 200 g nuca macinata
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 pliculete de zahar vanilat

Mod de preparare

Praful de budinca se amesteca cu faina, praful de copt si cacaua. Untul se freaca cu zaharul. Apoi se adauga ouale unul cate unul. Peste aceasta compozitie se adauga amestecul de budinca si faina. Se pune laptele, amestecandu-se incet. La sfarsit se adauga zaharul vanilat si nucile.

In tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia si se da la copt pentru 50 de minute.

Dupa ce se raceste, blatul se scoate din tava, si cu un pahar se taie in cerculete. Acestea se dau prin ciocolata topita - doar pe laterale - si apoi, prin cocos.

Se pot da si prin alune rase.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune