Praful de budinca se amesteca cu faina, praful de copt si cacaua. Untul se freaca cu zaharul. Apoi se adauga ouale unul cate unul. Peste aceasta compozitie se adauga amestecul de budinca si faina. Se pune laptele, amestecandu-se incet. La sfarsit se adauga zaharul vanilat si nucile.
In tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia si se da la copt pentru 50 de minute.
Dupa ce se raceste, blatul se scoate din tava, si cu un pahar se taie in cerculete. Acestea se dau prin ciocolata topita - doar pe laterale - si apoi, prin cocos.
Se pot da si prin alune rase.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii