Buon San Valentino

Postat pe: 27-11-2010
(2)

Ingrediente

200g ciocolata alba sau fondentedepinde ce culoare vrei sa iasa ,eu am facut 2 portii ,una cu ciocolata alba si una cu ciocolata fondente
2 oua
300ml frisca nebatuta
60 g zahar
7 g gelatina
150 g iaurt alb
vanilie

Mod de preparare

Am amestecat galbenusurile cu zaharul dupa care am adaugat frisca ,am pus pe foc (fara sa las sa fiarba dupa care am adaugat gelatina tinuta prealabil in apa rece)

Am adaugat ciocolata topita ,albusurile spuma si iaurtul,dupa care am mai mestecat inca odata cu robotul ca mi se parea ca era prea cu clabuci, in acest fel a iesit mai omogena, am pus in forme , cea alba in forma de silicon , iar cea neagra in forma de portelan acoperita cu folie plastic dupa care l-eam tinut o noapte intreaga in frigider.


Concluzii personale cand mai fac in cea de ciocolata in loc de iaurt am sa pun suc de portocale, mai putin si cred ca pun si mai multa gelatina ca am fost terorizata ca nu se incheaga....gustul e f. bun
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Buon San Valentino" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dumiany
•  01.02.2009 22:57:43

CE FRUMUSETE,NICI NU TI VINE S O MANANCI.

lucia_bp
•  10.12.2008 17:56:32

Superba reteta.Felicitari

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Buon San Valentino