Am amestecat galbenusurile cu zaharul dupa care am adaugat frisca ,am pus pe foc (fara sa las sa fiarba dupa care am adaugat gelatina tinuta prealabil in apa rece)
Am adaugat ciocolata topita ,albusurile spuma si iaurtul,dupa care am mai mestecat inca odata cu robotul ca mi se parea ca era prea cu clabuci, in acest fel a iesit mai omogena, am pus in forme , cea alba in forma de silicon , iar cea neagra in forma de portelan acoperita cu folie plastic dupa care l-eam tinut o noapte intreaga in frigider.
Concluzii personale cand mai fac in cea de ciocolata in loc de iaurt am sa pun suc de portocale, mai putin si cred ca pun si mai multa gelatina ca am fost terorizata ca nu se incheaga....gustul e f. bun
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii