Budinca Rapida cu Gem / Fructe Consevate- J. Oliver

Postat pe: 12-09-2014
(0)

Ingrediente

4 oua
80 g + 120 g zahar
550 ml lapte
110 g pesmet, fin
6-7 linguri gem (de visine) sau fructe conservate ( scurse)

Mod de preparare

Bateti bine 1 ou impreuna cu 3 galbenusuri.
Adaugati 80 g zahar si mixati in continuare pana devine o crema spumoasa.
Inglobati laptele, pesmetul.
Intindeti gemul intr-un vas termorezistent neuns (22 x 22 cm) si turnati compozitia de mai sus.
Dati la cuptorul preancalzit pentru cca 50- 60 min, la 150 grade sau pana se incheaga budinca.
Intre timp, mixati albusurile ramase cu restul de zahar pana devin o spuma foarte tare, ca de bezea.
Turnati peste budinca inchegata si dati din nou la cuptor pentru inca 20 min, tot la 150 grade sau pana cand bezeaua se intareste si se rumeneste usor.
Lasati la racit.

Serviti portionata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca Rapida cu Gem / Fructe Consevate- J. Oliver" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca Rapida cu Gem / Fructe Consevate- J. Oliver