Se curata visinele de samburi, apoi se presara o lingura de zahar peste ele si se lasa aprox. o ora. Untul se freaca spuma si se adauga la el 6 galbenusuri si 150g zahar. Se amesteca apoi cu o ceasca de pesmet si o lingurita de scortisoara pisata. Peste toate acestea se adauga visinele scurse bine in prealabil, si daca se doreste, cateva migdale pentru aroma, iar la urma cele 6 albusuri batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma si se coace la cuptor la temperatura medie aprox 3 sferturi de ora.
Forma trebuie in prealabil sa fie bine unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Se serveste cu sirop de visine.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am...
Fursecuri cu ciocolata, spritateDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii