Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare;
-se unge forma( cratita in cazul meu) din belsug cu unt si se tapeteaza generos cu pesmet;
-se amesteca branza, ouale, zaharul, un praf de sare si esenta de vanilie;
-taiteii fierti se scurg, se limpezesc cu apa rece si se lasa cateva minute sa se raceasca. Se amesteca cu compozitia de branza si se toarna in tava unsa.
-se da la cuptorul preincalzit pentru cca 45 min.
Se lasa o jumatate de ora sa se racoreasca si cu un cutit se desprinde de pe marginea formei. Se rastoarna pe platou.
Poate fi servita cu un toping la alegere. Eu am pus de ciocolata alba.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii