Budinca de Spaghete cu Branza

Complexitate
redusa
Budinca de Spaghete cu Branza

Ingrediente

  • 300 gr spagheti
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • coaja de la o lamaie
  • un varf de cutit de sare
  • zahar dupa gust
  • 250-300 gr fiochi de latte (branza de vaci)

Mod de preparare

Se fierb pastele, separat se amesteca ouale, zaharul, sarea, smantana, branza, coaja de lamaie, se scurg pastele de apa si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se unge o tava cu unt se tapeteaza cu pesmet se pune compozitia in tava. Deasupra se pun cateva bucatele de unt si se presara putin pesmet amestecat cu putin zahar, se baga la cuptor pentru cca 30-40 de minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
4
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca