Se fierb pastele, separat se amesteca ouale, zaharul, sarea, smantana, branza, coaja de lamaie, se scurg pastele de apa si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se unge o tava cu unt se tapeteaza cu pesmet se pune compozitia in tava. Deasupra se pun cateva bucatele de unt si se presara putin pesmet amestecat cu putin zahar, se baga la cuptor pentru cca 30-40 de minute.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDragii mei, dupa o lunga absenta care s-a concretizat intr-o bucatarie noua pentru subsemnata :D revin in forta cu o reteta...
Snitel de pui (reteta video)Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii