Pastele se fierb in apa clocotita, conform instructiunilor, cu o lingurita cu ulei pentru a nu se lipi intre ele. Cand sunt gata se strecoara si se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Branza se amesteca impreuna cu zaharul, ouale batute, sarea apoi adaugam stafidele si miroasele. Se omogenizeaza totul si se amesteca cu pastele fierte si racite.
Ungem o tava cu unt si presaram cu pesmet sau o tapetam cu hartie de copt si turnam amestecul de paste cu branza, apoi nivelam. Deasupra, punem cele doua oua batute bine cu smantana si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade, aproximativ 30-40 minute.
Cand budinca este rumenita frumos, se scoate si se lasa la racorit.
Se taie patrate si se pudreaza cu zahar pudra.
Sa aveti pofta!
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAceasta reteta am primit-o acum cativa ani de la o persoana draga mie.Pe germana se numeste Lachs Spinatlasagne,si poate va...
Tagliatelle cu somon si spanacAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii