Pastele se fierb in apa clocotita, conform instructiunilor, cu o lingurita cu ulei pentru a nu se lipi intre ele. Cand sunt gata se strecoara si se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Branza se amesteca impreuna cu zaharul, ouale batute, sarea apoi adaugam stafidele si miroasele. Se omogenizeaza totul si se amesteca cu pastele fierte si racite.
Ungem o tava cu unt si presaram cu pesmet sau o tapetam cu hartie de copt si turnam amestecul de paste cu branza, apoi nivelam. Deasupra, punem cele doua oua batute bine cu smantana si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade, aproximativ 30-40 minute.
Cand budinca este rumenita frumos, se scoate si se lasa la racorit.
Se taie patrate si se pudreaza cu zahar pudra.
Sa aveti pofta!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii