Budinca de Paste Integrale cu Branza Dulce si Stafide

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Budinca de Paste Integrale cu Branza Dulce si Stafide

Ingrediente

  • 500 g paste integrale (spaghete, fusilli ) 3 oua pentru compozitia de branza + 2 oua
  • 1kg branza de vaci
  • 9-10 linguri zahar
  • coaja rasa de la o lamiae
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • stafide
  • 2-3 linguri smantana
  • un praf de sare

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa clocotita, conform instructiunilor, cu o lingurita cu ulei pentru a nu se lipi intre ele. Cand sunt gata se strecoara si se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Branza se amesteca impreuna cu zaharul, ouale batute, sarea apoi adaugam stafidele si miroasele. Se omogenizeaza totul si se amesteca cu pastele fierte si racite.
Ungem o tava cu unt si presaram cu pesmet sau o tapetam cu hartie de copt si turnam amestecul de paste cu branza, apoi nivelam. Deasupra, punem cele doua oua batute bine cu smantana si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade, aproximativ 30-40 minute.
Cand budinca este rumenita frumos, se scoate si se lasa la racorit.
Se taie patrate si se pudreaza cu zahar pudra.
Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)