1. Fierbe in clocot laptele cu 6 linguri de zahar si coaja de lamaie
2. Adauga grisul in ploaie,amestecand tot timpul sa nu se formeze cocoloase
3.Cand grisul s-a umflat lasa-l la racit si adauga untul, galbenusurile si albusurile batute spuma
4.Separata, ia o cratita mica, in care pune restul de zahar sa imbrace si fundul cratitei
5. Lasa sa se raceasca,dupa care toarna grisul. Pune craticioara intr-un vas mai mare cu apa clocotita fie pe foc fie in cuptor. Lasa pana se rumeneste budinca

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii