Se bat ouale, se amesteca cu sifonul si sarea, cu faina, apoi se adauga laptele putin cite putin, la fel ca la clatite. Se prajesc clatitele, punandu-le pe masura ce sint gata, intr-o cratita. Fiecare clatita se unge cu pana muiata in unt topit si se presara cu branza rasa sau framantata. Ultima clatita care se asaza in cratita se unge cu unt fara a se presara cu branza.
Se acopera cratita si se pune intr-un vas cu apa clocotita pe foc. Se lasa astfel sa fiarba incet pina cand clatitele devin fierbinti. Inainte de a se servi, se rastoarna pe o farfurie, se taie in felii ca un tort.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii