Acest desert de vară e unul sănătos și extrem de ușor de realizat.
Încingem cuptorul la 160 de grade Celsius.
Amestecăm într-un recipient toate ingredientele, exceptând fructele.
Într-o formă rotundă cu diametrul de 23 cm, a mea a mai avut 2 cm în plus, așezăm jumătate din fructe, aluatul rezultat și apoi cealaltă jumătate.
Coacem circa 50 minute.
O pudram cu zahăr pudră și o servim preferabil călduță, dar e bună și rece.
Poftă bună!
Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Mancare de post - Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii