Topim la bain marie ciocolata si 150 g de unt, amestecand tot timpul cu o lingura de lemn. Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma si galbenusurile le batem cu zaharul pana se inalbesc.
Turnam faina peste galbenusurile batute, amestecand bine, in continuare ciocolata alba si untul topit, si pe urma cu multa grija adaugam albusurile batute. Pt terminare adaugam si macul si se amesteca cu grija.
Cu cele 10 g de unt ramase ungem o forma si punem amestecul de mai sus. Introducem totul la cuptorul preincalzit la 180 grade cam o jumatate de ora.
Inainte de a scoate brownie din cuptor, se inteapa cu o scobitoare, si daca scobitoarea iase curata atunci e gata. Se lasa sa se raceasca dupa care se scoate din forma.
Brownie se serveste taiat in portiuni mai groasa, cam de un deget, singur sau cu sirop de ciocolata, inghetata sau spuma de fructe rosii sau cum doreste fiecare.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii