Brownie cu Ciocolata Alba

Postat pe: 08-08-2010
(0)

Ingrediente

150 g ciocolata alba
160 g unt
80 g faina alba
200 g zahar
4 oua
2 linguri de mac

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Topim la bain marie ciocolata si 150 g de unt, amestecand tot timpul cu o lingura de lemn. Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma si galbenusurile le batem cu zaharul pana se inalbesc.

Turnam faina peste galbenusurile batute, amestecand bine, in continuare ciocolata alba si untul topit, si pe urma cu multa grija adaugam albusurile batute. Pt terminare adaugam si macul si se amesteca cu grija.

Cu cele 10 g de unt ramase ungem o forma si punem amestecul de mai sus. Introducem totul la cuptorul preincalzit la 180 grade cam o jumatate de ora.
Inainte de a scoate brownie din cuptor, se inteapa cu o scobitoare, si daca scobitoarea iase curata atunci e gata. Se lasa sa se raceasca dupa care se scoate din forma.

Brownie se serveste taiat in portiuni mai groasa, cam de un deget, singur sau cu sirop de ciocolata, inghetata sau spuma de fructe rosii sau cum doreste fiecare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Brownie cu Ciocolata Alba" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
mac

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Brownie cu Ciocolata Alba