Briose Panettone

Postat pe: 18-10-2010
(1)

Ingrediente

280 grame faina
10 grame drojdie
80 grame zahar
125 ml lapte
125 grame unt moale
1 ou
1 plic zahar vanilat
40 grame migdale macinate
40 grame stafide
60 grame rahat (eu am folosit Fruct Mix de la SanoVita)
1 galbenus
1 lingura zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Intr-un castron puneti faina si in mijlocul ei adaugati drojdia faramitata, impreuna cu 1 lingurita de zahar si 5 linguri de lapte caldut. Amestecati si lasati 15 minute sa dospeasca. Framantati o coca, adaugand restul de zahar, untul, oul si zaharul vanilat. Lasati din nou 30 de minute la dospit. Ungeti formele de briose cu margarina si adaugati in coca stafidele, migdalele si rahatul taiat cubulete (sau mix ul in cazul meu). Puneti coca in formele pentru briose, astfel incat sa le umpleti 2/3. Lasati 15 minute sa dospeasca. Incalziti cuptorul la 180 de grade. Ungeti briosele cu galbenus, presarati-le cu zahar pudra si coaceti 20-25 de minute.
Eu le am uns cu miere si le am pudrat cu migdale si fulgi de cioco.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Briose Panettone" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adina_83
•  10.02.2009 10:40:08

Pe gustul meu.Arata super.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Briose Panettone