Ingrediente
● 3 oua |
● 100 grame de zahar |
● 3 linguri de miere |
● 150 grame faina |
● 150 grame unt |
● 2 linguri cacao |
● 1 lingurita scortisoara |
● coaja de lamaie |
● 1 praf de copt |
● 1 zahar vanilinat |
● cativa fulgi de ciocolata |
● 100 grame cioco amaruie (pentru ornat) |
● bilute pentru ornat |
Mod de preparare
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Amestecam untul cu zaharul, mierea, zaharul vanilinat, coaja de lamaie si un praf de sare.
Adaugam de rand ouale unul cate unul. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, cacao, scortisoara si fulgii de ciocolata.
Pregatim formele pentru briose (tapetam cu unt) si turnam compozitia. Putem sa punem im mijloc si cate o bucatica de ciocolata.
Coacem aproximativ 30 de minute la foc moderat. Scoatem din cuptor tava si lasam brisosele sa se raceasca.
Topim ciocolata amaruie si glazuram cu aceasta briosele noastre. Ornam cu bilute de ciocolata negre si albe sau pudram cu zahar vanilat.
Sunt delicioase Very Happy
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Briose negricioase" nu uita sa ii faci un review.
Amestecam untul cu zaharul, mierea, zaharul vanilinat, coaja de lamaie si un praf de sare.
Adaugam de rand ouale unul cate unul. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, cacao, scortisoara si fulgii de ciocolata.
Pregatim formele pentru briose (tapetam cu unt) si turnam compozitia. Putem sa punem im mijloc si cate o bucatica de ciocolata.
Coacem aproximativ 30 de minute la foc moderat. Scoatem din cuptor tava si lasam brisosele sa se raceasca.
Topim ciocolata amaruie si glazuram cu aceasta briosele noastre. Ornam cu bilute de ciocolata negre si albe sau pudram cu zahar vanilat.
Sunt delicioase Very Happy
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Briose negricioase" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 06.03.2009 22:08:51
Aceste briose sunt un deliciu!
Felicitari!