Briose in 2 culori

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Briose in 2 culori

Ingrediente

  • Briose:
  • -210 g faina
  • -210 g zahar brun
  • -30 g cacao
  • -1 lgt bicarbonat de sodiu
  • -1/4 lgt sare
  • -240 ml apa
  • -80 ml ulei
  • -1 lg otet
  • -1 lgt esenta vanilie
  • Umplutura
  • -227 g crema de branza
  • -65 g zahar tos
  • -1 ou mare
  • -1 lgt esenta vanilie

Mod de preparare

-Umplutura:
Mixati branza bine apoi adaugati celelalte ingredient,omogenizati si puneti deoparte.

-Briose:
Intr-un bol amestecati ingredientele solide iar intr-un alt bol pe cele lichide. Faceti o gaura in mijlocul ingredientelor solide si turnati lichidele apoi amestecati bine.
Turnati compozitia intr-o tava de 12 briose unsa cu unt si desupra fiecarei briose cate o lingura din crema de branza.
Coaceti 25 de min in cuptorul preincalzit la 180 grade C sau pana cand crema de branza prinde o usoara tenta maronie iar o scobitoare introdusa in partea cu aluatul de ciocolata iese curata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)