Se amestecă făina cu praful de copt, cu zahărul şi cu un praf de sare.
Se adăugă oul şi uleiul. Se omogenizează si se toarnă puţin câte puţin laptele.
Se obtine un aluat asemanator celui de chec.
Se adaugă fulgii de ciocolata si zmeura, amestecând uşor.
Se ung formele de copt cu puţin ulei şi adăugăm 2-3 linguriţe din compoziţie (în funcţie de mărimea formelor). Le punem la copt (în cuptorul preîncălzit) pentru 20-30 de minute la 160 de grade.
Cat timp briosele se afla in cuptor, pregatim crema de ciocolata.
Topim untul si ciocolata într-un vas, la foc mic, adaugam semintele de vanilie, amestecând continuu până ce se topesc complet.
Mixăm frişca şi adăugăm câteva picături cu suc de lămâie pentru a se întări, după care adăugăm ciocolata topită. păstrăm crema la rece timp de 30 de minute, după care ornăm brioşele şi adaugam zmeura.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii