-amestecam bine oule ce zaharul cu mixerul pana isi dubleaza compozitia volumul
-adaugam uleiul cate un pic
-punem sarea, coaja de la lamaie si lamaia stoarsa
-adaugam iaurtul si mixam mai departe
-la sfarisit punem praful de copt si faina
-portionam cu lingura in fiecare recipient apoi adaugam cateva visine
-bagam la cuptor 30 minute la 175 grade
-se pot coace in tavi speciale sau hartiute de briose, dar puneti cate 3 odata sa nu se labarteze prea mult hartiuta si sa iasa aluatul afara.
-eu am copt 18 briose(o tava de 6 si o tava de 12)...si a mai rams din compo pentru 1-2 briose pe care nu le-am mai facut.
Va ies cam 20 briose in total
-se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu vanilie
-se servesc calde sau reci
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii