- Intr-un bol se mixeaza untul si zaharul, pana la obtinerea unui amestec omogen.
- Se adauga oul si bananele pasate in prealabil. Se mixeaza amestecul in continuare.
- Intr-un alt bol se amesteca faina, praful de copt, miezul de nuca maruntit si bucatelele de ciocolata. Amestecul obtinut se adauga ulterior in bolul in care s-a mixat untul si zaharul. Se mixeaza amestecul in continuare pana la obtinerea unei compozitii omogene.
- La final, se adauga laptele batut si se mixeaza amestecul in continuare.
- Se incalzeste cuptorul la 175 grade c.
- Se tapeteaza tava pentru briose cu cosulete speciale din hartie.
- Compozitia obtinuta se pune in cosuletele din hartie (ea nu trebuie sa depaseasca 3/4 din inaltimea cosuletelor).
- Briosele se coc aproximativ 20 de minute. Ele cresc frumos in acest timp si devin aurii (inainte de a fi scoase din cuptor trebuie sa treaca ”testul cu scobitoarea”).
- Briosele coapte se lasa sa se raceasca pe un gratar.
Din ingredientele mentionate am obtinut 15 briose.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii