Punem intr-un bol iaurtul, ouale, zaharul si uleiul. Mixam si apoi adaugam faina, praful de copt si sarea. Mestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.
Punem hartiutele in tava pentru briose si le umplem pe jumatate cu aluat. Adaugam apoi o lingurita cu dulceata de mure la fiecare
Adaugam si restul de aluat, iar deasupra punem murele. Nu le-am lasat sa se dezghete, le-am pus direct din congelator. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.
Lasam sa se raceasca de tot apoi scoatem hartiutele
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii
serban Maria luissa • 12 Iulie 2023, 21:08
serban Maria luissa • 12 Iulie 2023, 21:08 .