Facute asta primavara, de abia acum le-a venit randul si lor, chiar cand mai e putin si apar iar. Nu sunt in fiecare an dulci, dar anul trecut au fost foarte bune.
1 cup = 1 cana de 200 ml
Pune ingredientele uscate intr-un bol. Fa o gaura in mijloc si adauga restul ingredientelor. Se amesteca usor, numai cat e incorporata faina. E ok sa aibe cocoloase.
Se adauga fragii si se amesteca iar usor ca sa nu se zdrobeasca. Se pune hartia de muffin in forma si se umplu trei sferturi. Se coc cam 20-25 minute sau pana cand iese scobitoarea curata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii