Intr-un vas mediu amestecati faina, praful de copt si sarea. Adaugati zaharul si cacaua si amestecati. Adaugati untul si amestecati bine, veti avea un aluat sfarimicios, deoarece este o cantitate mica de unt. Puneti ouale pe rand, amestecand dupa fiecare, apoi adaugati smantana si uleiul; amestecati pana ingredientele se combina bine, se poate folosi mixerul. Adaugati incet laptele si amestecati continuu. Veti avea un aluat mai lichid, nu va faceti griji asa trebuie sa fie.
Umpleti formele de briose pana la jumatate cu aluat, preincalziti cuptorul la 180 de grade C, coaceti 20 minute si faceti testul scobitori daca s-au copt; daca nu sunt gata, mai lasati-le 2 minute la copt si testati din nou. Dupa ce s-au copt, se scot din tava si se lasa la racit.
Mod de preparare crema
Se coace la cuptor jumatate de dovleac, apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Intr-un vas se pune branza mascarpone si se amesteca cu mixerul. Se adauga treptat scortisoara si zaharul pudra si cate o lingura de dovleac copt; se verifica compzitia inainte de a adauga mai mult dovleac. deoarece poate deveni prea moale, scortisoara si zaharul pudra se pune dupa gust. Se orneaza briosele cu crema de mascarpone si dovleac.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii