Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si sarea. In alt vas amestecam ouale, apa, zaharul, iaurtul, laptele si sucul de lamaie. Amestecam pana cand zaharul este complet dizolvat. Incorporam amestecul de faina peste cel lichid si omogenizam usor.
Impartim aluatul in doua parti egale. In primul bol punem ciocolata rasa pe razatoarea mica si omogenizam. Punem hartie speciala pentru briose in forme. Daca nu avem, ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina.
Punem aluat in forme, cam 3/4 deoarece vor creste. In aluatul ramas punem ananasul. Punem formele la copt pana se rumenesc usor la suprafata. Le scoatem si le lasam sa se raceasca. Le pudram cu zahar pudra.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii