Ouale se mixeaza cu zaharul cateva minute (compozitia trebuie sa-si dubleze volumul si sa se deschida la culoare), adaugam untul moale, laptele si, la final, faina, in care am incorporat praful de copt. Omogenizam si adaugam si miroasele.
Umplem pe jumatate formele de briose (12 buc.), in fiecare punem cateva pepite de ciocolata, apoi completam cu aluat, astfel incat sa fie pline cam trei sferturi.
Dam tava la cuptor, preincalzit la 180 grade pana se rumenesc frumos (cam 25-30 minute, depinde de cuptor). Le lasam sa se raceasca.
Intre timp, pregatim crema. Frisca lichida o mixam pana se intareste. Separat, mixam mascarpone cu zaharul, apoi incorporam frisca batuta si zeama de lamaie.
Impartim crema in mai multe castronase, adaugam colorant alimentar si cu ajutorul unui pos ornam briosele dupa propria imaginatie.
Sa aveti pofta!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii