Briose Colorate cu Crema Mascarpone

Postat pe: 01-06-2016
(0)

Ingrediente

3 oua
100 g zahar
100 g unt moale
200 g faina
50 ml lapte
coaja rasa de la o lamaie
esenta de vanilie
1 plic praf de copt
pepite de ciocolata
250 g mascarpone
200 ml frisca lichida
100 g zahar pudra
zeama de la o jumatate de lamaie
colorant alimentar
ornamente din zahar
bombonele

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Ouale se mixeaza cu zaharul cateva minute (compozitia trebuie sa-si dubleze volumul si sa se deschida la culoare), adaugam untul moale, laptele si, la final, faina, in care am incorporat praful de copt. Omogenizam si adaugam si miroasele.
Umplem pe jumatate formele de briose (12 buc.), in fiecare punem cateva pepite de ciocolata, apoi completam cu aluat, astfel incat sa fie pline cam trei sferturi.
Dam tava la cuptor, preincalzit la 180 grade pana se rumenesc frumos (cam 25-30 minute, depinde de cuptor). Le lasam sa se raceasca.
Intre timp, pregatim crema. Frisca lichida o mixam pana se intareste. Separat, mixam mascarpone cu zaharul, apoi incorporam frisca batuta si zeama de lamaie.
Impartim crema in mai multe castronase, adaugam colorant alimentar si cu ajutorul unui pos ornam briosele dupa propria imaginatie.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Briose Colorate cu Crema Mascarpone" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Briose Colorate cu Crema Mascarpone