Pentru inceput facem un aluat din faina [cam jumatate], laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia si putina sare. Lasam aluatul la dospit in loc caldut. Dupa ce si-a dublat volumul, adaugam ouale zaharul si aromele, dar si restul de faina in ploaie, nu toata odata, ci treptat.
Framantam bine, dupa care impartim aluatul in 4 bucati pe care le intindem cu sucitorul. Radem branza si o amestecam cu ingredientele pentru umplutura.
Intindem umplutura pe foile obtinute, rulam, le taiem bucati de circa 2-3 cm si le asezam in tava cu spirala in sus. Lasam din nou la crescut cam 20-30 min, dupa care le coacem in cuptorul foarte incins.
Cand sunt caldute, le servim cu zahar pudra deasupra [eu asa le servesc calde].
Ziua mea a picat in mijlocul saptamanii si cum nu dispuneam de prea mult timp pentru prepararea tortului , am decis sa fac...
Tort cu crema de ciocolata si de capsuniInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii