Branzoaice Spirale

Postat pe: 04-01-2010
(0)

Ingrediente

Aluat:
1 cana lapte
1 pachet drojdie
2 bucati oua
1 lingurita coaja de lamaie
100 grame zahar
Umplutura:
500 grame branza de vaci
1 cana iaurt
100 grame stafide
4 bucati oua
3-4 pachete zahar vanilat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Pentru inceput facem un aluat din faina [cam jumatate], laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia si putina sare. Lasam aluatul la dospit in loc caldut. Dupa ce si-a dublat volumul, adaugam ouale zaharul si aromele, dar si restul de faina in ploaie, nu toata odata, ci treptat.

Framantam bine, dupa care impartim aluatul in 4 bucati pe care le intindem cu sucitorul. Radem branza si o amestecam cu ingredientele pentru umplutura.

Intindem umplutura pe foile obtinute, rulam, le taiem bucati de circa 2-3 cm si le asezam in tava cu spirala in sus. Lasam din nou la crescut cam 20-30 min, dupa care le coacem in cuptorul foarte incins.


Cand sunt caldute, le servim cu zahar pudra deasupra [eu asa le servesc calde].
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Branzoaice Spirale" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Branzoaice Spirale