Branzoaice Spirale

Postat pe: 04-01-2010
(0)

Ingrediente

Aluat:
1 cana lapte
1 pachet drojdie
2 bucati oua
1 lingurita coaja de lamaie
100 grame zahar
Umplutura:
500 grame branza de vaci
1 cana iaurt
100 grame stafide
4 bucati oua
3-4 pachete zahar vanilat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Pentru inceput facem un aluat din faina [cam jumatate], laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia si putina sare. Lasam aluatul la dospit in loc caldut. Dupa ce si-a dublat volumul, adaugam ouale zaharul si aromele, dar si restul de faina in ploaie, nu toata odata, ci treptat.

Framantam bine, dupa care impartim aluatul in 4 bucati pe care le intindem cu sucitorul. Radem branza si o amestecam cu ingredientele pentru umplutura.

Intindem umplutura pe foile obtinute, rulam, le taiem bucati de circa 2-3 cm si le asezam in tava cu spirala in sus. Lasam din nou la crescut cam 20-30 min, dupa care le coacem in cuptorul foarte incins.


Cand sunt caldute, le servim cu zahar pudra deasupra [eu asa le servesc calde].
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Branzoaice Spirale" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Branzoaice Spirale