Bradut din Glazura de Zahar

Postat pe: 17-01-2011
(1)

Ingrediente

1-2 linguri albus de ou
1-2 linguri suc de portocala sau de lamaie (eu am folosit de porocala)
2 linguri piure de spanac foarte bine pasat
aprox 200 gr zahar pudra din comert

Mod de preparare

Bateti usor albusul de ou cu o furculita cat sa se desfaca ...

Luati 2 linguri din acest albus, amestecati-l cu tot atata suc de porocala si cu spanacul pasat.
Adaugati zahar pana obtineti o glazura groasa.

Puneti glazura intr-o punga groasa, taiati unul din colturi foarte putin (2-3 mm).

Puneti cornetul pe o farfurioara ca sa va fie mai usor de lucrat. Asa il veti putea roti mai usor.

Adaugati puncte de glazura, incepand de jos apoi rotiti farfurioara si inaintati catre varf.

Dupa ce s-a uscat primul strat (cateva minute) mai adaugati inca un strat, pornind tot de jos catre varf.

Trageti de punga cu glazura asa incat sa obtineti ceva asemanator cu crengile bradului.
Lasati sa se usuce pe masa din bucatarie cateva ore.

Desprindeti cu grija bradutul de pe farfurie si apoi folositi-l pentru decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bradut din Glazura de Zahar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinus_s
•  09.12.2011 16:28:10

foarte frumos..felicitari

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bradut din Glazura de Zahar