 
		
	Bateti usor albusul de ou cu o furculita cat sa se desfaca ...
 Luati 2 linguri din acest albus, amestecati-l cu tot atata suc de porocala si cu spanacul pasat. 
 Adaugati zahar pana obtineti o glazura groasa. 
Puneti glazura intr-o punga groasa, taiati unul din colturi foarte putin (2-3 mm).
Puneti cornetul pe o farfurioara ca sa va fie mai usor de lucrat. Asa il veti putea roti mai usor.
Adaugati puncte de glazura, incepand de jos apoi rotiti farfurioara si inaintati catre varf.
Dupa ce s-a uscat primul strat (cateva minute) mai adaugati inca un strat, pornind tot de jos catre varf.
 Trageti de punga cu glazura asa incat sa obtineti ceva asemanator cu crengile bradului. 
 Lasati sa se usuce pe masa din bucatarie cateva ore. 
 Desprindeti cu grija bradutul de pe farfurie si apoi folositi-l pentru decor. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii