Bateti usor albusul de ou cu o furculita cat sa se desfaca ...
Luati 2 linguri din acest albus, amestecati-l cu tot atata suc de porocala si cu spanacul pasat.
Adaugati zahar pana obtineti o glazura groasa.
Puneti glazura intr-o punga groasa, taiati unul din colturi foarte putin (2-3 mm).
Puneti cornetul pe o farfurioara ca sa va fie mai usor de lucrat. Asa il veti putea roti mai usor.
Adaugati puncte de glazura, incepand de jos apoi rotiti farfurioara si inaintati catre varf.
Dupa ce s-a uscat primul strat (cateva minute) mai adaugati inca un strat, pornind tot de jos catre varf.
Trageti de punga cu glazura asa incat sa obtineti ceva asemanator cu crengile bradului.
Lasati sa se usuce pe masa din bucatarie cateva ore.
Desprindeti cu grija bradutul de pe farfurie si apoi folositi-l pentru decor.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii