Topim margarina. Intr-un vas punem 200 g nuca cocos, 200 g zahar pudra, zaharul vanilat, 200 g lapte praf, 1 galbenus de ou si 100 g biscuiti macinati. La aceste ingrediente adaugam margarina topita (sa nu fie fierbinte margarina topita) si framantam pana obtinem o compozitie omogena.
Din aceasta compozitie rupem cate o bucatica si facem bulgarasi pe care ii tavalim prin nuca de cocos razuita. Este deosebita daca la mijlocul fiecarui bulgaras adaugati cate o aluna sau o visina (si nuca e foarte buna).
Pofta buna!!!
Astazi a mirosit tare frumos la mine in bucatarie in timp ce placinta era in cuptor...nu mi-am dat insa imediat seama de ce...
Placinta cu mereCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii