Preparare:
Pentru blat se amesteca ingredientele uscate si cernute intr-un castron faina, cacaua, bicarbonatul, sarea si zaharul.
In alt castron se pun cele ude: apa, uleiul, otetul, vanilia.
Se amesteca cele doua compozitii si se dau deoparte.
Pentru umplutura se amesteca branza cu zaharul, oul si vanilia omogenizand bine. Se pun in formele de muffins si se umplu pe 3/4 cu compozitia de cacao. Dupa care, se iau cu lingura din compozitia de branza cca 2 linguri si se pun in mijloc peste compozitia de cacao.
Se preincalzeste cuptorul la 180 grade si se coc pana trec testul cu scobitoare (aproximativ 25 min).
Sunt delicioase, economice si usor de facut. Se pot servi calde, reci sau la temperatura camerei. Se pot conserva in frigider acoperite catava zile.
Ingredientele sunt pentru 12 bucati.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii