Biscuiti Decorati

Complexitate
redusa
Biscuiti Decorati

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt sau margarina
  • 1 ou
  • 400 g faina
  • Glazura:
  • 1 albus
  • 250 g zahar pudra
  • colorant dupa preferinta

Mod de preparare

Pentru alternativa cu cacao se inlocuieste 50 g faina cu 50 g cacao.
Pentru biscuiti aromati cu lamaie sau portocala se pune coaja de lamaie sau portocala.
Pentru biscuiti cu vanilie se pun semintele de la o pastaie de vanilie sau esenta de vanilie.

Preparare:
Se amesteca zaharul pudra cu margarina sau untul cu un robot sau intr-un castron cu o paleta se pun si aromele daca este cazul.

Dupa care se adauga oul batut si faina, se amesteca bine. Se pune aluatul intr-o punga de plastic si se da la rece in frigider pentru 2 ore.

Se incalzeste cuptorul la 180°.

Se intinde aluatul si se taie dupa forma dorita.

Se tapeteaza tava cu hartie de copt sau se unge putin cu ulei, se pun biscuitii si se coc la 180° pentru 8-10 min pana sunt un pic aurii. Se lasa la racit si se glaseaza dupa imaginatie.

Glazura se pregateste in acest mod: se amesteca albusul usor batut cu zaharul pudra si colorantul daca se doreste. Se pune in sac a poche si se decoreaza biscuitii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
2
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
3
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Supa crema de legume cu parmezan
Bucataras.RO

Supa crema de legume cu parmezan

Supa crema de legume cu parmezan
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola