Biscuiti cu Miere

Complexitate
redusa
Biscuiti cu Miere

Ingrediente

  • - 150 g margarina la temperatura camerei (moale insa nu topita) taiata bucatele
  • - 150 g zahar extrafin
  • - 5 linguri cu miere
  • - 2 oua
  • - 1 lingurita cu scortisoara
  • - 1 lingurita cu bicarbonat
  • - 3 linguri cu lapte la temperatura camerei
  • - 350 g faina proaspat cernuta

Mod de preparare

- Se mixeaza toate ingredientele: faina, margarina, zaharul, mierea, ouale, scortisoara, bicarbonatul si laptele, pana se obtine o compozitie omogena.
- Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt.

- Se incalzeste cuptorul la 200 grade c
- Se portioneaza aluatul (pe hartia de copt) cu pistonul pentru fursecuri, cu posul sau chiar cu ajutorul a doua lingurite (eu am folosit posul).

- Se coc aproximativ 5 - 7 minute, pana dobandesc o culoare frumoasa, aurie.
Sursa reteta: ”555 retete culinare de la o generatie la alta” - Magda Ciubotaru si Mariana Ursu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici