- Se mixeaza toate ingredientele: faina, margarina, zaharul, mierea, ouale, scortisoara, bicarbonatul si laptele, pana se obtine o compozitie omogena.
- Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt.
- Se incalzeste cuptorul la 200 grade c
- Se portioneaza aluatul (pe hartia de copt) cu pistonul pentru fursecuri, cu posul sau chiar cu ajutorul a doua lingurite (eu am folosit posul).
- Se coc aproximativ 5 - 7 minute, pana dobandesc o culoare frumoasa, aurie.
Sursa reteta: ”555 retete culinare de la o generatie la alta” - Magda Ciubotaru si Mariana Ursu.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii