Preparare: Intr-un castron se pune faina cernuta impreuna cu praful de copt, dupa care se adauga zaharul, ouale, limoncello si coaja de lamaie se amesteca bine si se adauga untul moale. Se omogenizeaza aluatul si se da la frigider pt 30 min.
Dupa care se tapeteaza tava cu hartie de copt. Se fac bilute din aluat (cat o nuca) care se trec prin zahar tos, se aseaza in tava distantate si se coc la 170 grade pe 10 min. Se servesc cu un paharel rece de limoncello.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAstazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...
Milkshake cu zmeura si bananaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii