Preparare: Intr-un castron se pune faina cernuta impreuna cu praful de copt, dupa care se adauga zaharul, ouale, limoncello si coaja de lamaie se amesteca bine si se adauga untul moale. Se omogenizeaza aluatul si se da la frigider pt 30 min.
Dupa care se tapeteaza tava cu hartie de copt. Se fac bilute din aluat (cat o nuca) care se trec prin zahar tos, se aseaza in tava distantate si se coc la 170 grade pe 10 min. Se servesc cu un paharel rece de limoncello.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii