Biscuiti cu Limoncello

Complexitate
redusa
Biscuiti cu Limoncello

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 200 g zahar
  • 100 g unt moale
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 100 ml limoncello
  • coaja de la 2 lamai

Mod de preparare

Preparare: Intr-un castron se pune faina cernuta impreuna cu praful de copt, dupa care se adauga zaharul, ouale, limoncello si coaja de lamaie se amesteca bine si se adauga untul moale. Se omogenizeaza aluatul si se da la frigider pt 30 min.

Dupa care se tapeteaza tava cu hartie de copt. Se fac bilute din aluat (cat o nuca) care se trec prin zahar tos, se aseaza in tava distantate si se coc la 170 grade pe 10 min. Se servesc cu un paharel rece de limoncello.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc