Resturile de blaturi, le faramitam, si le punem deoparte. Fructele uscate, daca este cazul, le taiem marunt, le amestecam si le acoperim cu rom. Le lasam asa pentru o ora. Intre timp, adaugam cacaoa peste blaturile sfaramate, amestecam.
Punem jeleul de gutui amestecat cu gelatina, la foc pana se lichefiaza si gelatina este topita. Adaugam, asa fierbinte, peste blaturi, adaugam crema de ciocolata/nutela, apoi fructele cu rom si omogenizam totul. Lasam la frigider pana se raceste compozitia si apoi formam bilute.
Le tavalim prin nuca de cocos, le punem in chese cerate si le servim reci, de la frigider sau la temperatura camerei, alaturi de un pahar mare de apa rece.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii