Resturile de blaturi, le faramitam, si le punem deoparte. Fructele uscate, daca este cazul, le taiem marunt, le amestecam si le acoperim cu rom. Le lasam asa pentru o ora. Intre timp, adaugam cacaoa peste blaturile sfaramate, amestecam.
Punem jeleul de gutui amestecat cu gelatina, la foc pana se lichefiaza si gelatina este topita. Adaugam, asa fierbinte, peste blaturi, adaugam crema de ciocolata/nutela, apoi fructele cu rom si omogenizam totul. Lasam la frigider pana se raceste compozitia si apoi formam bilute.
Le tavalim prin nuca de cocos, le punem in chese cerate si le servim reci, de la frigider sau la temperatura camerei, alaturi de un pahar mare de apa rece.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii