Resturile de blaturi, le faramitam, si le punem deoparte. Fructele uscate, daca este cazul, le taiem marunt, le amestecam si le acoperim cu rom. Le lasam asa pentru o ora. Intre timp, adaugam cacaoa peste blaturile sfaramate, amestecam.
Punem jeleul de gutui amestecat cu gelatina, la foc pana se lichefiaza si gelatina este topita. Adaugam, asa fierbinte, peste blaturi, adaugam crema de ciocolata/nutela, apoi fructele cu rom si omogenizam totul. Lasam la frigider pana se raceste compozitia si apoi formam bilute.
Le tavalim prin nuca de cocos, le punem in chese cerate si le servim reci, de la frigider sau la temperatura camerei, alaturi de un pahar mare de apa rece.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCand eram copil, se gasea in cofetarii prajitura Cartof. Desigur, in acele vremuri, se pregatea din resturi de blat, creme,...
Desert prajitura CartofCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii