Untul moale se mixeaza cu zaharul pudra, se adauga ciocolata data prin razatoare cu gauri mici, romul, galbenusul, cacao si nuca macinata, se mixeaza putin cu faina amestecata cu praful de copt la viteza mica.
Se framanta pana devine o bila compacta, se infasureaza in folie de plastic si se tine la frigider 30 de minute.
Se formeaza bastonase cu lungimea de 6-7 cm cu grosimea degetului si se aseaza intr-o tava pe hartie de copt cu distanta intre ele de 2 cm, se coc 10 minute la 180 gr c.
Le scoateti din tava doar dupa ce se racesc complet, se pudreaza cu cacao si se glazureaza cu ciocolata.
Pofta mare!
Cu cafea, lapte, ceai s.a.m.d. :))
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaO mancare care o cunoaste toata lumea, care este satioasa, gustoasa si care merge mai ales in zilele friguroase de iarna. Iar...
Fasole cu ciolan si salata de sfecla rosieSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii