Se pune gelatina in putina apa rece pentru 10 minute apoi se pune pe foc putin fara sa o fierbem, sau la microunde, separat se pune gemul cu putina apa intr-o cratita pe foc ca sa-l facem un pic mai lichid (daca e prea scazut), se mixeaza, se adauga gelatina, se lasa sa ajunga la temperatura camerei si se adauga frisca
Se bate frisca, se pune la moi gelatina in putina apa rece apoi dupa 10 minute se pune la microunde sau pe baie de aburi sa se topeasca, in frisca deja batuta se adauga mierea laptele, gelatina, vanilia.
Ciocolata topita pentru decorat paharele si gem de cirese.
Se topeste ciocolata, cu ajutorul unei pensule se decoreaza orice modele dorim pe interiorul paharelor tinute in prealabil la congelator pentru circa 15 minute, se pune un strat crema de cirese se pune pararul la congelator sa se intareasca, apoi adaugam un strat crema frisca, un strat gem, strat frisca si iar la congelator 10-15 minute, apoi un strat crema cu cirese, se decoreaza cu cirese, ciocolata.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii