Impartim aluatul in doua si cu facaletul se intinde o foaie groasa de 1 cm, se pune marul ras sau branza proaspata cand e cazul.
Cu a doua bucata se procedeaza la fel, se pun la cuptor pana se rumeneste, iar dupa aceea se scoate si se presara cu zahar pudra si se serveste rece. In marul ras se pune zahar dupa gust.
Tava unsa cu putin ulei
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii