Alba Ca Zapada II

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata
Alba Ca Zapada II

Ingrediente

  • Aluat:
  • 2 oua
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri lapte
  • 9 linguri ulei
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • sare
  • 1 lingurita amoniac
  • faina cat cuprinde;
  • Crema:
  • o cana lapte fiert
  • 6 linguri faina
  • 1 1/2 cana de zahar
  • 1 pachet margarina

Mod de preparare

Ingredientele pentru aluat se dau toate intr-un clocot. Dupa ce se raceste se adauga oule
Se adauga faina cat cuprinde, pana se formeaza un aluat ca de paine.

Coca se imparte in patru si se coace pe fundul tavii la 175 grade.
Pentru crema: o cana de lapte se bate cu 6 linguri faina, dupa care se pune in laptele fiert, se adauga 1 1/2 cana de zahar. Se da jos de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi crema racita cu pachetul de margarina. Se adauga esenta de rom sau ce esente doriti.

Se umplu foile.

Deasupra am glazurat cu cioalata alba si cicolata cu lapte topita la micounde.

Se lasa sa steie o zi, se seveste a doua zi.

Nota: Eu am facut portie mai mare si am copt 7 foi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc