Ouale si zaharul se mixeaza intr-un vas si se adauga cate o lingura de ulei amestecand bine dupa fiecare. Se adauga apoi cele 12 linguri de lapte, bicarbonatul si faina cat cuprinde! Se imparte coca in 5 parti egale. Se intind 5 foi care se coc pe dosul tavii! crema: se amesteca faina cu zaharul, apoi se adauga laptele putin cate putin sa nu faca cocoloase si se pune la foc mic timp de 5 min.
Cand opriti focul adaugati pachetul de unt taiat cubulete pentru a se dizolva mai repede! cand se raceste un pic se adauga sucul si coaja de la cele trei lamai! se umplu foile cu aceasta compozitie! glazura: se topeste untul cu zaharul apoi se adauga laptele si se lasa sa fiarba la foc mic 5 min!
Se toarna glazura deasupra (dupa ce s-a racit un pic) apoi puteti presara deasupra nuca de cocos sau zahar pudra!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii