6 Componente 2 Deserturi

Postat pe: 27-09-2010
(8)

Ingrediente

Un blat de tort (chec, brownies etc)
1 budinca de vanilie (sau ce va place in functie de blatul pe care il aveti)
capsuni (alte fructe dupa preferinte)
zahar (dupa indicatiile de pe cutia de budinca)
oua (dupa indicatiile de la cutia de budinca)
lapte (dupa indicatiile de pe cutie de budinca)

Mod de preparare

Deci se poate folosi un blat mai vechi sau se poate face unul nou, conditia este sa se coaca in forma rotunda (sau de chek) ca sa fie blatul mai inalt. Se poate folosi chek simplu sau doar un blat simplu, dupa cum va este dorinta. Al meu a fost o jumatate de blat ramas.

Am taiat capac, am scobit cu ajutorul unui cutit mijlocul blatului, in asa fel ca sa ramana marginile si fundul intregi. Resturile cazute le-am pus intr-o farfurie si le-am pus deoparte.

Am fiert budinca (dupa instructiouni, dar am pus ceva mai putin lapte decat trebuia ca sa aibe o consistenta mai inchegata). Am spalat si taiat capsunile si apoi am trecut la asamblarea prajiturii.

In scobitura blatului am pus niste capsuni taiate, deasupra niste budinca calda si din nou capsuni, am apasat putin sa se aseze bine crema si capsunile si am mai adaugat putina crema de budinca, am uns putin de tot marginile de sus a blatului ca sa se poate lipi bine capacul cand l-am atasat. Dupa asamblarea prajiturii am trecut la asamblarea celui de al doilea desert.

Am luat pahare mai mari si am aranjat in ele capsuni, resturi de blat de brownies (cazaturile puse deoparte) budinca, din nou capsuni, brownies, budinca si tot asa in straturi neuniforme, pana am terminat toate componentele.

Am dat la rece pentru cateva ore si, seara am servit desertul asta, la un pahar de vorba cu niste prieteni
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara 6 Componente 2 Deserturi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

pupi
•  28.02.2012 00:36:48

a22, mersi de compliment.....e o chestie pe care eu o folosesc mereu....cand ramane cate ceva nu arunc nimic....refolosesc.....poti linistita sa faci la fel, nu are sa iti para rau....pupici

a22
•  26.02.2012 22:16:21

Pupi, mie-mi lasa gura apa!
Nici un dulce nu imi scapa!
Iar "astea "ca sunt usoare,
(Zemoase , racoritoare,
si fara efort prea mare)
"Ma inebunesc " de tot!
Gata maine imi fac tort!=))

pupi
•  03.02.2012 20:12:55

georgianaaa......e un mod foarte la indemana de a refolosi checul /blatul ramas de la alte prajituri sau petreceri

georgianaaaa
•  03.02.2012 13:56:33

ce tare!

pupi
•  28.11.2010 23:24:52

Mersi draga mea...sper sa iti placa....stilul asta de refolosire al torturilor neumplute care nu se mananca de tot il fac mereu.....vara are trecere mare din cauza ca mancam, rece, de la frigider si ne racoreste.....pupici si sa ma tii la curent cu concluzia....Anca

liana67
•  28.11.2010 20:41:06

Bun, leger, usor de facut si sigur am sa adaug reteta printe urmatoarele pe lista!

pupi
•  21.09.2010 17:45:30

Mersi, un mod usor si la indemana pentru a refolosi ceva ce nu se mai mananca

mariana21
•  21.09.2010 12:52:29

foarte bun....si simplu pe deasupra....

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei 6 Componente 2 Deserturi