Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola ideale pentru micul dejun sau ca gustare. Iată cât de ușor se prepară și ai nevoie de doar câteva ingrediente.
Cum se prepara Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola
Toacă mărunt ciupercile, apoi usturoiul și ceapa.
Într-o tigaie încinsă, adaugă puțin ulei de măsline și pune ciupercile la sotat. Adaugă usturoiul și ceapa și lasă pe foc până se rumenesc bine și scade zeama lăsată de ciuperci. Condimentează cu sare, piper și puțin cimbru.
Taie aluatul foietaj în 12 pătrate. Așază fiecare pătrat în tava de brioșe și presează ușor ca să se așeze bine aluatul, apoi adaugă câte o lingură din umplutura de ciuperci.
Coace coșulețele cu ciuperci în cuptorul preîncălzit, la 200 grade C, timp de 20-25 minute, în funcție de cuptor.
După coacere, scoate-le din cuptor și pune câte o lingură de gorgonzola peste fiecare ca să se topească frumos brânza. Garnisește-le cu chives tocat mărunt și servește-le cu poftă! Sunt excelente la gust!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii