Struguri Marinati - Murati, in Sos Dulce - Acrisor

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

boabe de struguri
1 cana otet de vin alb
1/2 cana apa
1,5 cana zahar
pentru fiecare borcan de 720 ml, cate:
2 cm betisor scortisoara
1 buc cuisoara
1 frunza de dafin

Mod de preparare

Spalati, scurgeti si desprindeti boabele de struguri de ciorchini. Puneti pe fundul fiecarui borcan scortisoara, foaia de dafin si cuisorul. Umpleti borcanele cu boabe si aflati cat lichid aveti nevoie sa preparati, astfel: turnati apa peste boabele din borcane, apoi varsati apa intr-o cana gradata.

Sa luam un exemplu: ati masurat 300 ml apa. Ca sa preparati solutia veti pune 200 ml otet, 100 ml apa si zahar cat intra in cana gradate pana la reperul de 300 ml. Avand cantitatile stabilite, puneti la fiert apa, otetul si zaharul si lasati sa clocotesca 5 min, pe foc mic. Turnati fierbinte peste boabele de struguri din borcane.

Capsati ermetic imediat si dati la dunst uscat, cu gura in jos, pana se racesc complet. Repuneti-le apoi in pozitie normala si pastrati la loc racoros cel putin 10 zile, inainte de a se putea servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Struguri Marinati - Murati, in Sos Dulce - Acrisor" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
vin

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Struguri Marinati - Murati, in Sos Dulce - Acrisor