Spalati si scurgeti bine rosiile, frunzele de visin si de vita de vie. Asezati in borcane, mai intai un strat de frunze de vita de vie si presarati cateva boabe de piper si seminte de mustar. Aranjati rosiile si puneti printre ele cateii de usturoi curatati, frunze de visin si de dafin. Adaugati restul de piper si seminte de mustar si acoperiti cu un alt strat de frunze de vita de vie.
Separat, fierbeti apa, adaugand 100 ml otet si 1 lingura cu varf de sare grunjoasa la 1 l apa. Turnati deasupra saramura cu otet fierbinte, legati imediat si dati borcanele la dunst uscat (intre paturi), pana se racesc complet (1-2 zile).
Depozitati apoi, in camara, la loc racoros.
Se consuma ca muratura.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii