Spalati si scurgeti bine rosiile, frunzele de visin si de vita de vie. Asezati in borcane, mai intai un strat de frunze de vita de vie si presarati cateva boabe de piper si seminte de mustar. Aranjati rosiile si puneti printre ele cateii de usturoi curatati, frunze de visin si de dafin. Adaugati restul de piper si seminte de mustar si acoperiti cu un alt strat de frunze de vita de vie.
Separat, fierbeti apa, adaugand 100 ml otet si 1 lingura cu varf de sare grunjoasa la 1 l apa. Turnati deasupra saramura cu otet fierbinte, legati imediat si dati borcanele la dunst uscat (intre paturi), pana se racesc complet (1-2 zile).
Depozitati apoi, in camara, la loc racoros.
Se consuma ca muratura.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru un pranz usor am pregatit un salau cu legume.
Salau la cuptor cu morcovi si dovleceiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii