Spalati foarte bine frunzele de patrunjel, in mai multe ape si puneti-le la scurs. Desprindeti frunzele de tije si lasati la zvantat, rasfirate pe un servet. Tocati-le marunt.
Portionati-le in pungi pentru congelator, aplatizati-le si eliminati din ele cat mai mult aer posibil. Folositi aparatul de vidat si sigilat pungi, daca il aveti. Etichetati-le si puneti-le in congelator, unde se pot pastra pana la 12 luni.
Isi vor pastra bine culoarea si aroma. Se folosesc direct scoase din congelator, fara sa fie necesara o dezghetare.
Aplatizarea si eliminarea cat mai multa a aerului din pungi, va determina o buna organizare a sertarelor congelatorului, castigarea de spatiu si usurinta cu care se suprapun pungile.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii