Patrunjel Verde, Frunze, Conservate Pentru Iarna

Postat pe: 08-09-2009
(0)

Ingrediente

Mod de preparare

Spalati foarte bine frunzele de patrunjel, in mai multe ape si puneti-le la scurs. Desprindeti frunzele de tije si lasati la zvantat, rasfirate pe un servet. Tocati-le marunt.

Portionati-le in pungi pentru congelator, aplatizati-le si eliminati din ele cat mai mult aer posibil. Folositi aparatul de vidat si sigilat pungi, daca il aveti. Etichetati-le si puneti-le in congelator, unde se pot pastra pana la 12 luni.

Isi vor pastra bine culoarea si aroma. Se folosesc direct scoase din congelator, fara sa fie necesara o dezghetare.


Aplatizarea si eliminarea cat mai multa a aerului din pungi, va determina o buna organizare a sertarelor congelatorului, castigarea de spatiu si usurinta cu care se suprapun pungile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Patrunjel Verde, Frunze, Conservate Pentru Iarna" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Patrunjel Verde, Frunze, Conservate Pentru Iarna