Patrunjel Verde, Frunze, Conservate Pentru Iarna

Complexitate
redusa
Patrunjel Verde, Frunze, Conservate Pentru Iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati foarte bine frunzele de patrunjel, in mai multe ape si puneti-le la scurs. Desprindeti frunzele de tije si lasati la zvantat, rasfirate pe un servet. Tocati-le marunt.

    Portionati-le in pungi pentru congelator, aplatizati-le si eliminati din ele cat mai mult aer posibil. Folositi aparatul de vidat si sigilat pungi, daca il aveti. Etichetati-le si puneti-le in congelator, unde se pot pastra pana la 12 luni.

    Isi vor pastra bine culoarea si aroma. Se folosesc direct scoase din congelator, fara sa fie necesara o dezghetare.


    Aplatizarea si eliminarea cat mai multa a aerului din pungi, va determina o buna organizare a sertarelor congelatorului, castigarea de spatiu si usurinta cu care se suprapun pungile.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Salata Caprese - simpla si delicioasa

    Salata Caprese - simpla si delicioasa

    O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

    Salata Caprese - simpla si delicioasa
    Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

    Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

    Tocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...

    Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa
    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

    Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
    Cele mai apreciate rețete
    Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
    3
    Carte de bucate

    Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla

    O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.

    Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
    Zacusca de vinete – cu legume tocate marunt
    4
    Carte de bucate

    Zacusca de vinete – cu legume tocate marunt

    Zacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...

    Zacusca de vinete – cu legume tocate marunt
    Supa de Marar cu Galuste
    5
    Parteneri
    Ostropel de pui ca la mama acasa
    Bucataras.RO

    Ostropel de pui ca la mama acasa

    Astazi te voi invata o reteta ca la mama mea acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care le-am...

    Ostropel de pui ca la mama acasa
    Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
    Culinar.RO

    Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

    Deserturi racoritoare de vara

    Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
    Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
    Gustos.RO

    Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute

    Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...

    Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute