Ingrediente
● 1 kg morcovi |
● 1 kg morcovi rasi |
● 3 lamai mari |
● 1 conservant |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Morcovii se spala si se rad pe razatoare apoi se pun intr-un castron si se pune zaharul peste ei. Apoi se stoarce zeama de la cele 3 lamai si se pune peste morcovi si zahar.
Se lasa 15 min pana se incretesc morcovii apoi se pune la foc mic si se amesteca in continuu pana capata o culoare caramel si la final se baga 1 conservant si se pune la borcan.
La gust seamana cu dulceata de gutui.
la micul dejun Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Gem de Morcovi" nu uita sa ii faci un review.
Se lasa 15 min pana se incretesc morcovii apoi se pune la foc mic si se amesteca in continuu pana capata o culoare caramel si la final se baga 1 conservant si se pune la borcan.
La gust seamana cu dulceata de gutui.
la micul dejun Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Gem de Morcovi" nu uita sa ii faci un review.
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Ratatouille la slow cooker Crock Pot
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock Pot
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock Pot
Varza cu ciolan afumat la slow cooker Crock Pot
Chilli con carne la slow cooker Crock Pot
Medalion de vitel cu pleurotus si baby morcov la slow cooker Crock Pot
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany