Se curata caisele de coaja si de samburi si se pun in apa de var pentru 20 minute. Se scot din apa de var si se spala bine cu apa rece. Se pun pe un servet perfect curat si se scot simburii.
Samburii se sparg, se curata de pielita si se pun la loc in fiecare caisa. In acest timp se pune la fiert zaharul cu apa si zeama de lamiie, pana se leaga bine.
Cand zaharul este aproape legat se adauga caisele si zeama de lamaie. Se lasa sa fiarba la foc mic pina se leaga bine, apoi se ia vasul de pe foc si se acopera cu un servet udat si stors, lasand astfel pina a doua zi.
Se pun in borcane cu mare atentie sa nu se strice caisele.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii