Afinele spalate si curatate de corpuri straine se amesteca cu zaharul si se lasa cam 2 ore la rece. Dupa ce a lasat o parte de sirop se pune la fiert la foc mic cam 70 min amestecand din cand in cand.
Spre sfarsitul timpului de fierbere se ia putina dulceata si se raceste la frigider (astfel vedem daca sa legat). Se pune fierbinte in borcane sterilizate si se inveleste in patura pana se raceste.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii